Randstad Boekhouding

&

Administratie Bureau(rbab) 

Loonadministratie

 

Wij bieden innovatieve en slimmer salarisadministratie oplossingen. Wij verzorgen uw loonadministratie voor een bedrag vanaf €119.88 per werknemer per jaar. Dit is €9.99 per maand.  Bovendien krijgen klanten eerste jaar allerlei pakket kortingen die wellicht financieel voordeliger  kunnen zijn.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Boekhouding

 

Randstaboekhouding en administratie is u graag van deinst bij het voeren van uw bedrijfadministratie. Hieronder bent u niet enkel uw sparringpartner als het gaat om het goed functioneren en de groei van uw bedrijf, maar ontzorgen u bij fianancile administratie en belastingaangiftes.

 

 

Jaarrekeningen

 

Bij het verzorgen van uw bedrijfsadministratie kunnen wij ook enekel u van dienst zijn bij het verzorgen van de jaarrekening. Hierbij houdt u de kosten laag en heeft u toch uw cijfers laten samenstellen door een ervaren boekhouder. Eventueel zou dit van belang zijn bij aanvragen van een lening of een hypotheek.

 

Perfecte Balance tussen Kosten en Kennis!

 

Sinds 2016 is ons bedrijf opgestart. Door kwalitatief  en maatwerk gerichte service  hebben wij veel klanten bij kunnen krijgen. Wij zijn niet groot en willen wij ook niet een giantisch bedrijf worden. Wij achten onze klanten geen klantennummer maar als mensen die hun uitereste best doen om fatsoenlijk hun brood te verdienen. Wij helpen U graag hiermee zodat u in een continue veranderende wereld van regels en wetten zoveel mogelijk van uw inkomen kunnen genieten.

Wij verrichten onze werkzaamheden conform geldende regels en denken wij  "out of the box" om de klanten extra steun te kunnen geven!

Nikki heeft boekhouding studie , BKB en PDP afgerond en werkt sinds 2020 als boekhouder en  Relation officer op ons kantoor.

Reza heeft bedrijfseconomie gestuurd aan de HEAO en heeft daarna zijn master in Accountancy behaald aan de Unviersiteit van Amsterdam . Hij heeft veel ervaring in verchillende branches in de middeld en klein bedrijf. 

Ali heeft  Lucht en ruimtevaart techniek aan Technische Universiteit Delft, richting Organisatie en management gestudeerd. Daarna heeft hij in 2019-2020 BKB,  PDP en PDL opleidingen bij NHA afgerond. Hij zal binnenkort examen afleggen voor registratie als Rsa (Register Salarisadministrateur). Hij heeft sinds 2016 begonnen als loonadministrateur bij ons. Hij heeft inmiddels een ruim ervaring opgedaan in loonadministratie voor verschillende bedrijven.

Charlotte is de office manager en spring bij als extra handen nodig zijn bij loonadministratie afdeling. Zij heeft PDL opleiding achter de rug en werkt sinds 2019 op ons kantoor.

Reza Afkhami

Charlotte Beekmans

Nikki Beekmans

Ali Barazandeh

Wat bieden we!

 

 • Complete uitbesteding salarisadministratie

 • Een vast tarief vanaf € 9,99- per salarisstrook

 • Salarisdocumenten 24/7 online beschikbaar of oudewetse PDF versie.

 • Regelen van pensioen of verzuim afdrachten.

  Regelen van Loonheffingen. 

  Gratis SAPA betaal bestanden.

 

 • Geen opstart- of overnamekosten

 • Gratis Bureau en dossier kosten (t.w.v. €35,-)

 • Gratis verstrekking van de jaaropgaven

 • Digitaal documenten- en personeelsdossier.

 • Geen voorschotnota, betaal achteraf.

 

 • Duidelijke boekhouding pakket zonder verborgen kosten.

 • Ervaren adocaten ter beschikking voor uw belasting en juridische vragen.

 
 

Profesioneel team

Onze diensten